nl

Umbris lamellendak

Het Umbris lamellendak is een op-en-top Belgisch product dat zowel u als uw terras(meubels) beschermt tegen zon en regen. U kiest zelf hoe u de lamellen kantelt en creëert een zonovergoten of een schaduwrijk terras.U kan de lamellen zodanig kantelen dat u tijdens de wintermaanden het zonlicht en de warmte binnenlaat in uw woning. Zo wordt uw woning ook energiezuiniger. Dankzij de natuurlijke ventilatie is het zelfs bij tropische temperaturen aangenaam vertoeven onder uw terrasoverkapping.

Elk Umbris lamellendak is uniek

Al in de ontwerpfase tekenen we, in samenspraak met u of met uw architect, het lamellendak Umbris in op het architectuurplan. Zo wordt een totaalconcept uitgewerkt volledig in lijn met de stijl van uw woning.

Naast comfort, spelen de technische aspecten een belangrijke rol. Onze studiedienst analyseert de optimale opstelling en werkt de afwatering en elektriciteitsaansluitingen grondig uit. Na de opmeting tekenen we vervolgens voor u een uniek ontwerp. En als u dat wilt, maken we een lichtstudie en een stabiliteitsberekening. Zodra uw Umbris klaar is, zorgt onze plaatsingsdienst voor een perfecte installatie.

Wij proberen steeds een project volledig op maat en passend bij de stijl van uw woning uit te werken.

Bespreek uw wensen met ons

Ontdek de vele mogelijkheden van Umbris® en laat u inspireren door ons Enjoy Outdoor Living concept.
© 2022 Umbris BV - BE 0555.806.436 - Privacy policy - Cookie policy - Disclaimer - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Umbris gebruik van cookies. Meer informatie   OK