nl

Over Umbris

Umbris® werd in 2009 opgericht door Filip Melis en Inge Bogaert als spin-off van Mebo, fabrikant van trappen, leuningen, zonwering en unieke constructies op maat in staal, inox en aluminium.

Umbris, Latijn voor schaduw, is zowel de benaming van het bedrijf als de merknaam van het lamellendak.

Innovatie

Ondernemerschap, passie en maatwerk zitten diep verankerd in de genen van het duo Melis-Bogaert. Zij geloven in een kwaliteitsvol lamellendak dat bescherming biedt tegen zon en regen. Dankzij hun doorgedreven focus, de innovatieve instelling van de R&D-afdeling en de jarenlange ervaring van Mebo, werd binnen het jaar het eerste Umbris lamellendak ontworpen, geproduceerd en geplaatst.


Lamellendak ontworpen op vraag van architect

Umbris® is ontstaan als antwoord op een vraag van een architect. Die was op zoek naar een lamellendak dat, afhankelijk van het weer, geopend of gesloten kon worden, en bovendien aansloot bij de stijl van de woning. Een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design.

Uw unieke Umbris

En zo gebeurt het nog steeds. Elk Umbris lamellendak is uniek en wordt op maat gemaakt in Lokeren. We vertrekken vanuit een idee of een plan en realiseren een oplossing die volledig tegemoetkomt aan uw wensen. Meer over maatwerk

You create. We design.


Overtuigd van onze gedrevenheid?

Contacteer ons vrijblijvend


© 2022 Umbris BV - BE 0555.806.436 - Privacy policy - Cookie policy - Disclaimer - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Umbris gebruik van cookies. Meer informatie   OK